Legionella Preventie

Simpele implementatie en een snelle terugverdientijd!

Zowel bestaande tappuntenlijsten, als nieuw te maken risicoanalyses zijn eenvoudig te implementeren. Het beheren kost vervolgens veel minder tijd. LegionellaDossier is eenvoudig van opzet en praktisch in het gebruik.

Jouw investering in LegionellaDossier verdient zich snel terug. Je bespaart veel tijd en energie.

Demo aanvragen

Terugverdientijd

Door het lage investeringsbedrag gecombineerd met een hoge tijdsbesparing heeft LegionellaDossier een zeer snelle terugverdientijd. Zo zijn de terugverdientijden - afhankelijk van de gebouwgrootte - tussen de twee á zeven maanden.

Eenvoudige implementatie

LegionellaDossier is zeer eenvoudig en snel te implementeren, mede door de Excel importfunctie. Hierdoor is het mogelijk om bestaande Excel bestanden te gebruiken. Daarnaast is LegionellaDossier een zeer gebruiksvriendelijk product, hierdoor hoeft u zich ook geen zorgen te maken over de implementatie binnen uw organisatie.

Tijdsbesparing

Met LegionellaDossier worden significante tijdsbesparingen gerealiseerd. Omdat logboeken, papieren en handmatig invoeren van gegevens tot de verleden tijd behoren. Dit levert een tijdsbesparing op tot wel 75% ten opzichte van gebruikelijk! Oftewel, uw personeel is mindertijd bezig met het legionellabeheer en heeft daarom meer tijd heeft om bijvoorbeeld zorg te verlenen.

Helpt uw legionella risico te verlagen

Door de beheertaken te laten uitvoeren met LegionellaDossier bent u er zeker van dat de beheertaken worden uitgevoerd. Omdat de Digismart legionella app gebruiksvriendelijk is en spoel- en meettaken worden gevalideerd met een temperatuurmeting.

Inzichtelijke status

Met LegionellaDossier is de status van het legionellabeheer altijd actueel. Doordat de beheerstaken digitaal uitgevoerd zijn deze direct online te raadplegen! Daarnaast zijn de logboeken ook eenvoudig te genereren.

Te integreren met facilitair systeem!

We begrijpen dat je niet nog een extra systeem erbij wilt, je hebt al genoeg verschillende accounts. Om deze reden is het mogelijk om LegionellaDossier te koppelen aan de meeste Facilitaire beheersystemen. Dus via jouw vertrouwde Facilitair systeem, kun je de status van legionella beheren!

Abonnementsvormen Legionella Dossier

Bij het berekenen van de kosten is slechts één ding belangrijk: hoe groot is de installatie waar LegionellaDossier gebruikt gaat worden? Er wordt enkel gekeken naar het totaal aantal aanwezige tappunten op de locatie. Weinig of veel beheerspunten maakt niet uit. Zo ben je altijd zeker van één vast laag maandbedrag waarmee je profiteert van alle voordelen die LegionellaDossier biedt (zoals het gebruik kunnen maken van de intelligentie van de app, toegang tot Mijn omgeving waarmee kan worden gekeken met een onbeperkt aantal uitvoerders, status van de beheerstaken en de logboeken altijd actueel en inzichtelijk zijn en locaties toegevoegd en beheerd kunnen worden etc.).

20 tappunten €7,50 p/m | Terugverdientijd: 12 maanden

Besparing: 1,5 uur p/m

Abonnement 1 is bedoeld voor een gebouw tot 20 tappunten. De kosten per maand zijn €7,50 en de minimale looptijd is 12 maanden.

50 tappunten: €15,00 p/m | Terugverdientijd: 12 maanden

Besparing: 1,6 uur p/m

Abonnement 2 is bedoeld voor een gebouw tot 50 tappunten. De kosten per maand zijn €15,00 en de minimale looptijd is 12 maanden.

100 tappunten: €22,50 p/m | Terugverdientijd: 9 maanden

Besparing: 2,3 uur p/m

Abonnement 3 is bedoeld voor een gebouw tot 100 tappunten. De kosten per maand zijn €22,50 en de minimale looptijd is 12 maanden.

200 tappunten: €30,00 p/m | Terugverdientijd: 6 maanden

Besparing: 3,6 uur p/m

Abonnement 4 is bedoeld voor een gebouw tot 200 tappunten. De kosten per maand zijn €30,00 en de minimale looptijd is 12 maanden.

400 tappunten: €37,50 p/m | Terugverdientijd: 2 maanden

Besparing: 8,2 uur p/m

Abonnement 5 is bedoeld voor een gebouw tot 400 tappunten. De kosten per maand zijn €37,50 en de minimale looptijd is 12 maanden.

800 tappunten: €45,00 p/m | Terugverdientijd: 2 maanden

Besparing: 11,4 uur p/m

Abonnement 6 is bedoeld voor een gebouw tot 800 tappunten. De kosten per maand zijn €45,00 en de minimale looptijd is 12 maanden.

1600 tappunten: €52,50 p/m | Terugverdientijd: 2 maanden

Besparing: 12,2 uur p/m

Abonnement 7 is bedoeld voor een gebouw tot 1600 tappunten. De kosten per maand zijn €52,50 en de minimale looptijd is 12 maanden.