Nieuws:
Legionellapreventie nu ook op Android!

Houd jij je bezig met legionellapreventie? Dan is LegionellaDossier iets voor jou!

De oplossing
LegionellaDossier biedt een digitale totaaloplossing waarmee het mogelijk is zowel de risicoanalyse, als het beheersplan én de logboeken gelijktijdig actueel te houden. De beheersmaatregelen worden met behulp van een slimme offline app en een thermometer, die via bluetooth gekoppeld is, uitgevoerd.

Android versie
De LegionellaDossier app, LD-Beheer, was al te downloaden op je iOS telefoon/tablet, maar is nu ook beschikbaar op je Android telefoon!

Om van alle functionaliteiten van de app gebruik te maken heb je je inloggegevens nodig, die je ontvangt van je adviseur. Heb je deze ontvangen? Download dan de LD-Beheer app via de PlayStore.


LegionellaDossier biedt je:
1 – Borging van goede uitvoer, real-time inzicht in voortgang;
2 – Duurzaamheid (significante waterbesparing);
3 – Tijdswinst tijdens uitvoer (vanwege slimme apps);
4 – Digitale registratie; handmatig meten, noteren en archiveren vervalt.

Over Legionella Dossier
LegionellaDossier is een jonge start-up die digitale producten ontwikkelt voor legionellapreventie. We zijn inmiddels met 10 medewerkers, hebben 30 adviseurs als klant en de beheertool is in ruim 500 gebouwen in gebruik. LegionellaDossier werkt samen met een netwerk van gecertificeerde (BRL 6010) adviseurs en dealers.

Vragen?
Heb je vragen of wil je meer informatie? Bel ons dan op nummer 085 902 46 00 of stuur een mail naar info@legionelladossier.nl  We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  • Deel dit nieuwsbericht op social media