Nieuws:
LD Inspectie, digitale risico analyses voor BRL6010 adviseurs

LD inspectie is een handige tool die de inspecteurs veel tijd bespaart en het werk tijdens en na de risico inventarisatie veel prettiger maakt. Daarnaast is de offline applicatie overal te gebruiken via een tablet. Deze applicatie is zeer gebruiksvriendelijk en bestaat uit een duidelijk overzicht van alle voorkomende tappunten, toestellen en leiding delen.

Daarnaast kan de inspecteur bij elk van deze punten de temperatuur opnemen via de bijbehorende oplaadbare bluetooth temperatuuropnemer en beheersmaatregelen toekennen als spoelen, temperatuur meten, monstername etc. Ook kan hij, indien dat nodig is, direct een installatie aanpassing aanmaken bij elk punt in een gebouw.

Zodra de inspecteur klaar is en op kantoor (of ergens met internet) aangekomen is, kan hij met één druk op de knop alle gegevens vanuit de tablet naar de online omgeving van de inspectietool sturen.

Als alles in orde is kan hij vervolgens met een druk op de knop de risico analyse downloaden (in Word formaat). De risicoanalyse is een compleet rapport conform de BRL6010 richtlijnen en bestaat uit de risicoanalyse, het beheersplan en de volledige logboeken.

  • Deel dit nieuwsbericht op social media