Nieuws:
LD-beheertool maakt legionella preventie eenvoudig

Wist je dat LegionellaDossier een beheertool heeft, die legionella preventie veel eenvoudiger maakt? In het Vakblad Legionella komt onze beheertool uitgebreid aan bod.

“Bij prioritaire instellingen als recreatiecentra, ziekenhuizen, hotels, gevangenissen, zwembaden en zorginstellingen moet een gecertificeerde adviseur een risicoanalyse en een beheersplan voor legionellapreventie opstellen.

Daar komen beheersmaatregelen uit die een technische dienst of medewerkers van de instelling wekelijks of zelfs dagelijks moeten uitvoeren, zoals het spoelen van ongebruikte kranen, het loggen van bevindingen en het rapporteren aan de verantwoordelijke manager.

 

Arbeidsintensieve en complexe procedures, voor mensen waarvoor dit geen dagelijkse kost is. Gert Oussoren bracht vorig jaar een oplossing uit waar hij al een tijd op had gebroed: LegionellaDossier.

De oplossing die Oussoren bedacht, is een bluetooth-temperatuurmeter die direct gekoppeld is aan een app. Tijdens preventiewerkzaamheden werkt deze app offline. Hij legt de uitvoerder eenvoudig zijn of haar taken uit en begeleidt hem daarbij.”

Wil jij weten hoe LD-beheer werkt en welke voordelen het heeft? Lees dan het hele artikel in Vakblad Legionella – Artikel LegionellaDossier beheertool preventie of neem contact met ons op als je meer info wilt via 085 902 46 00.

 

 

  • Deel dit nieuwsbericht op social media