Dealer

LegionellaDossier

Neem je klanten zorg uit handen met digitaal legionellabeheer, dat altijd via een adviseur plaatsvindt. Daarnaast kun je LegionellaDossier gebruiken voor het uitvoeren van RABP’s en keerklepcontroles. Bovendien heeft deze nieuwe werkwijze niet alleen voor je klanten, maar ook voor jezelf meerdere voordelen.

Dealer worden
Producten voor Legionella Adviseurs:

voor adviseurs

Keerklepcontroles zonder handmatige rapportages

LD-Intern is een variant voor adviseurs. Dit systeem digitaliseert keerklepcontroles en monsternames waardoor veel tijd bespaard wordt in de rapportage.

LD-Intern is bedoeld voor adviesbureaus en andere bedrijven die zich bezighouden met keerklepcontrole of monstername. Met deze variant kunnen beheerstaken gemakkelijk gepland en uitgevoerd worden.

Door gebruik van Digismart app hoeft de controleur op locatie geen aantekeningen meer te maken. Het inspectierapport is na uitvoer direct beschikbaar: een grote tijdsbesparing ten opzichte van handmatig werken.

Minder tijd kwijt

Wat levert het op?

Met LegionellaDossier is het handmatig invullen en uitvoeren van risico analyses verleden tijd. In één digitale totaaloplossing kun je alles overzichtelijk en snel invoeren en opslaan. Veilig en altijd in te zien.