Voordelen

voor de Legionella adviseur

Neem je klanten zorg uit handen met digitaal legionellabeheer, dat altijd via een adviseur plaatsvindt. Daarnaast kun je LegionellaDossier gebruiken voor het uitvoeren van RABP’s en keerklepcontroles. Bovendien heeft deze nieuwe werkwijze niet alleen voor je klanten, maar ook voor jezelf meerdere voordelen.

Dealer worden
Producten voor Legionella Adviseurs:

voor adviseurs

Meer focus op kernactiviteiten, geen eindeloze rapportages!

De uitgebreide offline LD-Inspectie app, met gekalibreerde temperatuuropnemer, biedt de mogelijkheid om op locatie een complete risico-inventarisatie uit te voeren.

Nadat de risico-inventarisatie is uitgevoerd kunnen de bijbehorende rapportages (risicoanalyse, beheersplan en volledige logboeken) met één druk op de knop in Word worden gegenereerd. Dit bespaart veel tijd en geld, omdat de bijbehorende aantekeningen en invullijsten niet meer handmatig hoeven te worden omgezet in een rapportage.

Automatisch genereren

Tijd besparen door automatisch genereren van de RABP in Word;

Bespaar tijd tijdens de inventarisatie

Meer tijd besparen tijdens inventarisatie doordat alle gegevens kunnen worden ingevoerd op locatie, of vooraf met behulp van een Excel inleesfunctie;

Bespaar tijd door de temperatuuropnemer

Tijd besparen door de geïntegreerde temperatuuropnemer, waardoor temperatuurmetingen niet meer handmatig hoeven te worden ingevoerd en geregistreerd.