Clip'R

Jouw collega in legionellapreventie

Geen handmatige, temperatuurmetingen meer uitvoeren, zeker zijn van (correcte) uitvoer, minder spoelingen doen en geen extra tijd kwijt aan registratie en vastlegging van deze metingen in logboeken - tegen geringe investering? Het kan met de nieuwe legionellapreventiesensor: Clip'R!

Bereken de terugverdientijd zelf

 

Clip’R: Meer dan alleen een sensor

Clip’R is een aanlegthermometer die taken zelfstandig voor jou aan én afmeldt! Clip’R voert constant temperatuurmetingen uit en detecteert verversing in de leidingen. Ook op vrije dagen. Zo wordt er dus altijd legionellapreventie uitgevoerd! Ziet hij temperatuuroverschrijdingen of is leegstand gedetecteerd? Dan zet Clip’R taken op de takenlijst van de uitvoerder. Zo weet je altijd precies wat wél en niet gedaan hoeft te worden.

Strap'R

Voor grotere leidingen

Clip’R is geschikt voor leidingen tot 28 mm. Voor leidingen met een grotere leidingdiameter hebben we Strap’R! Deze is geschikt voor leidingen van 24 tot 140 mm en heeft verder dezelfde technische specificaties als Clip’R.

Neem contact met ons op

Installatie zonder hoge kosten

De installatie kan door iedereen worden gedaan door het ‘Scan, Click, Go’ systeem waardoor je minder dan twee minuten bezig bent met de installatie. Zo houd je meer tijd over voor andere dingen!

Check-up: eens in de 3 jaar!

Daarnaast heeft Clip’R geen jaarlijks onderhoud nodig! Eens in de 3 jaar langskomen om de batterij te vervangen en Clip’R opnieuw te kalibreren is  voldoende. Zowel voor Clip’R als om te voldoen aan wet- en regelgeving.

Mensen waarderen Clip’R

“Het voordeel van de Clip’R is allereerst dat je veel meer data verzamelt, want handmatig meten doe je natuurlijk niet elk kwartier.”

“Het fysiek plaatsen van de Clip’R is kinderspel. Het is zo simpel als een wasknijper vastzetten.”

Gewoon verkrijgbaar bij je vertrouwde legionella-adviesbureau

Meer weten over hoe je jouw legionellapreventie kan automatiseren met Clip’R en Strap’R? Informeer bij jouw legionella-adviesbureau naar de mogelijkheden!

Meet constant de temperatuur en detecteert verversing van de leiding.

Zo weet je altijd precies wat er in de leidingen gebeurt!

Meldt taken áán bij temperatuuroverschrijding en áf bij verversing!

Meldt taken áán bij temperatuuroverschrijding en áf bij verversing!

Vult zelfstandig jouw logboek!

Dan hoef je dat zelf niet meer te doen!

Vaak geen eigen gateway nodig.

Dus geen onnodige hoge kosten.